Zorg dat de kikkererwten en doperwten al geweekt en gekookt zijn voordat je aan dit recept begint. Zet alvast een (kook)pan met water op vuur en laat het water koken.
Schil, was en snijd ondertussen de aardappels. Wanneer het water kookt, voeg je de aardappelen bij de pan. Laat de aardappelen circa 20 minuten koken en giet het dan af met koud water. Het is belangrijk dat je de aardappels straks goed kunt prakken, maar het moet geen puree worden.
Snijd ondertussen de ui in blokjes. Was en snijd de koriander in kleinere stukjes.
Wanneer de aardappels klaar zijn, prak of stamp je de aardappels fijn. Voeg een ½ tl Indian Mix toe aan de aardappels. Zet ondertussen een (wok)pan op middelhoog vuur. Voeg hier de olie aan toe en vervolgens de stukjes ui.
Wanneer de uien lichtbruin zijn, voeg je de koriander samen met de kikkererwten en de resterende Indian Mix toe aan de pan. Na ongeveer 5 minuten voeg je water toe aan de pan. Laat het geheel circa 5 minuten pruttelen. Voeg dan de gestampte aardappelen toe aan de pan en mix het geheel. Maak het gerecht indien nodig verder op smaak. Voeg tot slot de doperwten toe en klaar is het.
Dit is heerlijk als vulling voor pastei of bijvoorbeeld als toespijs voor je roti. Wil je het deeg van de pastei ook zelf maken? Check het recept hiervan in ons kookboek “De kracht van jouw eten“.