Over jouw bestelling

Over onze voeding

Onze producten zijn vegan en biologisch en wij maken uitsluitend gebruik van speltmeel/bloem in plaats van tarwe tenzij nadrukkelijk aangegeven. Enkele producten zijn glutenvrij. Dit staat aangegeven bij de producten zelf. Evenals de allergeneninformatie.

Onze producten worden verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, tarwe, sesam en soja worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat onze producten sporen van deze allergenen bevatten.


Verzendkosten/verzendtermijn

Omdat wij verschillende producten/diensten aanbieden, hanteren wij verschillende verzendmogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Boeken
De verzendkosten bedragen € 4,00 (binnen Nederland). Voor verzendingen buiten Nederland, graag contact opnemen via informatie@blakaonline.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Wij streven ernaar om jouw boek uiterlijk 1 werkdag na ontvangst van betaling naar jou te verzenden. Wij verzenden met Post NL.

Blaka spices/kokosolie
De verzendkosten bedragen € 7,00 (binnen Nederland). Voor verzendingen buiten Nederland, graag contact opnemen via informatie@blakaonline.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Wij streven ernaar om jouw kokosolie en/of Blaka spices uiterlijk 1 werkdag na ontvangst van betaling naar jou te verzenden. Wij verzenden met Post NL.

Ontevreden?

Ben je ontevreden over een product/dienst, stuur dan een mail naar informatie@blakaonline.nl en geef duidelijk aan waar je ontevreden over bent. 


Retourformulier

Bij retouren, gebruikmaken van het Retourformulier Blaka Online (klik op de link)


Algemene voorwaarden

Bekijk onze ALGEMENE VOORWAARDEN BLAKA ONLINE (klik op de link)