Over jouw bestelling

Over onze voeding

Onze producten zijn vegan en biologisch en wij maken uitsluitend gebruik van speltmeel/bloem in plaats van tarwe tenzij nadrukkelijk aangegeven. Enkele producten zijn glutenvrij. Dit staat aangegeven bij de producten zelf. Evenals de allergeneninformatie.

Onze producten worden verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, tarwe, sesam en soja worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat onze producten sporen van deze allergenen bevatten.


Verzendkosten/verzendtermijn

Omdat wij verschillende producten/diensten aanbieden, hanteren wij verschillende verzendmogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Boeken
De verzendkosten bedragen € 4,00 (binnen Nederland). Voor verzendingen buiten Nederland, graag contact opnemen via informatie@blakaonline.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Wij streven ernaar om jouw boek uiterlijk 1 werkdag na ontvangst van betaling naar jou te verzenden. Wij verzenden met Post NL.

Blaka spices/kokosolie
De verzendkosten bedragen € 7,00 (binnen Nederland). Voor verzendingen buiten Nederland, graag contact opnemen via informatie@blakaonline.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Wij streven ernaar om jouw kokosolie en/of Blaka spices uiterlijk 1 werkdag na ontvangst van betaling naar jou te verzenden. Wij verzenden met Post NL.

Catering

De aangegeven prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzending en bediening. Voor meer informatie over bediening kun je contact opnemen via informatie@blakaonline.nl

Gratis bezorging binnen Almere.

De leveringskosten bedragen:

– € 10,- binnen Lelystad, Weesp, Diemen, Amsterdam, Amersfoort en Utrecht.

– € 20,- binnen Rotterdam e.o. Den Haag e.o.

Voor andere plaatsen binnen Nederland en opties voor buiten Nederland kun je contact met ons opnemen via informatie@blakaonline.nl .

Je kunt jouw bestelling uiterlijk twee weken voor de desbetreffende datum aan ons doorgeven via onze webshop. Boek je onze catering later dan deze twee weken? Neem dan contact met ons op via informatie@blakaonline.nl om de mogelijkheden te bespreken.


Ontevreden?

Ben je ontevreden over een product/dienst, stuur dan een mail naar informatie@blakaonline.nl en geef duidelijk aan waar je ontevreden over bent. 


Retourformulier

Bij retouren, gebruikmaken van het Retourformulier Blaka Online (klik op de link)


Algemene voorwaarden

Bekijk onze ALGEMENE VOORWAARDEN BLAKA ONLINE (klik op de link)