Blaka consultancy

Blaka biedt voedingsadvies/consultancy aan zowel particulieren als bedrijven. Dit doen wij door het geven van lezingen, workshops en bieden van gepersonaliseerde voedingsschema’s.

Onze werkwijze is gebaseerd op eeuwenoude traditionele Afrikaanse en Afro-Surinaamse werkwijze. Dit betekent dat wij in harmonie met de natuur, holistisch en gepersonaliseerd te werk gaan.

Wil jij meer informatie ontvangen over onze lezingen, workshops of gepersonaliseerde voedingsschema’s? Klik hier om ons een bericht te sturen.

Holistic Wellness Reboot

De Holistic Wellness Reboot is een van de gepersonaliseerde plannen die wij aanbieden. Met de “Holistic wellness reboot” zul je je lichaam en geest detoxen, resetten en energizen. De “Holistic wellness reboot” bestaat uit een anamnese/intake van 30 minuten waarbij wij jou vragen stellen om een goed plan op maat voor je te kunnen maken. Het plan zal bestaan uit een voedings-, oefenings- en ademhalings-/meditatieplan. Voor meer informatie, ga naar onze Blaka Shop. Klik hier om naar de Blaka Shop te gaan.

Winti Sabi gezonde leefstijl