Categorie: Gestoofde groentes & (oven)schotels

Wokken met spelt noedels

Aantal personen/porties: 2-3 personen (Voor)bereidingstijd: 30 minuten 250 gr. spelt noedels 2,5 liter kokend water snufje himalayazout 200 gr. taug√© 1 of 2 paksoi 1 rode ui 1 rode paprika 1 gele paprika 1 el avocado olie 4 – 5 el Blaka ketjap mild (of spicy voor de spicy liefhebbers) 1. Breng een pan water […]

Lees verder

Speltfusilli met tayerbladpesto

Aantal personen/porties: 3 personen (Voor)bereidingstijd: 30 minuten 250 gr. speltfusilli 2,5 liter kokend water snufje himalayazout 90 gr. gewassen en gesneden tayerblad 1 rode ui 1 rode paprika 1 gele paprika 240 gr. kikkererwten (geweekt en gekookt) 1,5 tl Blaka spices mild 1 el avocado olie 3 el tayerbladpesto¬† 1. Breng een pan water aan […]

Lees verder

Macaroni

Aantal personen/porties: 3 (Voor)bereidingstijd: 25 minuten 250 gr. (spelt/volkoren) macaroni of vlinderpasta 1 hele rode paprika 1 hele gele paprika 1 hele groene paprika 1 hele (kleine) rode ui 100-150 gr. portobello 3 el Blaka ketjap mild of spicy Scheutje olijfolie Kook de macaroni of vlinderpasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid ondertussen alle […]

Lees verder

10 x gerechten met kikkererwten

Wij hebben vaker aangegeven via onze kanalen dat kikkererwten erg veelzijdig en ook voedzaam zijn. Zeker voor mensen die het belangrijk vinden om hun curves en spieren te behouden, zijn kikkererwten een aanrader. Meer tips over het behoud van jouw spieren en curves kun je hier lezen. Met dit artikel geven wij jou 10 ideetjes […]

Lees verder