Begin je ochtend de Running Nature way

limoenwaterWil jij ook meer energie vanaf de ochtend en gedurende de dag? Begin je ochtend dan de Running Nature way. Ben je benieuwd hoe dat werkt? Lees dan nu de stappen.

Water en limoenwater
Drink een glas water. Dit is om je maag-darmstelsel te helpen bij het afvoeren van afval en slijm dat zich tijdens je slaap in je maag en darmen heeft gevormd. Drink direct daarna een glas warm water met geperste sap van een limoen. Dit helpt je lever te reinigen. Ook helpt het de PH waarde van je lichaam te verhogen.

Ademhalingsoefeningen
Doe 5 minuten (meer mag altijd!) ademhalingsoefeningen. Dit is goed om je lichaam en ook je bloed van zuurstof te voorzien. Dit zorgt er ook voor dat de PH waarde van je lichaam omhoog gaat. De ademhalingsoefeningen zijn ook goed om je rustig, maar toch gefocust aan je dag te laten beginnen.

Yoga
Doe een aantal rek- en strekoefeningen of yoga. Dit helpt om je lichaam op een rustige manier wakker te krijgen. Door de oefeningen raken je spieren goed doorbloed en worden ze ook weer elektrisch en komen ze uit de slaapstand.

Ontbijt
Neem een licht ontbijt. Het beste is een ontbijt van fruit en groenten. Het kan een salade zijn, een smoothie of losse groenten en vruchten.

Ben jij klaar voor meer energie? Begin je ochtend dan de Running Nature way en laat ons weten hoe jij het ervaart.

Deel dit met je vrienden!
Winti Sabi gezonde leefstijl