Enquêteformulier reguliere en alternatieve zorg

Team Running Nature is een bedrijf dat advies en begeleiding biedt aan particulieren en bedrijven op het gebied van sport, educatie, Afrikaanse geschiedenis, holistisch welzijn, voeding en media- en entertainment.

Voor een uit te brengen boek over de integratie van mensen met Afrikaanse roots in de Nederlandse zorg doen wij onderzoek naar de mening van de bovengenoemde groep over de Nederlandse zorg. Dit doen wij zodat wij in ons boek de juiste adviezen kunnen geven die kunnen leiden tot zorg dat beter aansluit bij de culturele achtergrond van mensen met Afrikaanse roots.

Het invullen van deze enquête zal ongeveer 10 tot 15 minuten in beslag nemen.

De enquête is anoniem, tenzij u uw e-mailadres aan ons doorgeeft. Indien u anoniem wilt blijven, vult u ons e-mailadres (informatie@runningnature.nl) in. De door u ingevulde antwoorden zijn vertrouwelijk en worden ook zo behandeld.

Begrippenlijst

? Reguliere zorg: Reguliere zorg is al de zorg dat door de overheid wordt gereguleerd en erkend. Denk hierbij aan huisartsen, artsen met specialisaties, psychologen, tandartsen, apothekers, chirurgen enz. enz.

? Reguliere geneesmiddelen: zijn geneesmiddelen die gereguleerd en erkend worden door de overheid. Deze geneesmiddelen worden meestal verstrekt door iemand van de reguliere zorg. Er zijn echter ook geneesmiddelen die je zelf kunt kopen bij drogisterijen en supermarkten, maar die wel erkend zijn door de overheid, zoals paracetamol, ibuprofen, nurofen, advil en rennie. 

? Alternatieve zorg: is zorg dat niet door de overheid wordt gereguleerd en erkend. Denk hierbij aan acupunctuur, natuurgeneeswijzen, osteopathie, aryuveda, yoga en religieuze zorg. 

? Alternatieve geneesmiddelen: zijn geneesmiddelen die niet worden gereguleerd en erkend door de overheid. Ze worden verstrekt door iemand uit de alternatieve zorg. 

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 

 

Deel dit met je vrienden!